3 april 2024  ·  Nieuws

OPEN Call – HE:LEEN

HE:LEEN festival doet een OPEN call op zoek naar aanstormend muzikaal talent uit Utrecht

HE:LEEN festival doet een OPEN call op zoek naar aanstormend muzikaal talent uit Utrecht. Twee winnaars mogen optreden op het festival op 14 september en krijgen hiervoor een talenten-ontwikkelingstraject. 

Ben jij muzikant? Heb jij een band? Wil je optreden en je verder ontwikkelen als artiest? Meld je dan aan voor de OPEN call! De enige voorwaarde is dat deelnemers wonen in of afkomstig zijn uit provincie Utrecht.  

Wat ga je doen? Na je inzending zal een jury kijken welke 6 acts door zullen gaan naar de OPEN voorrondes. Deze voorronde vindt plaats in ons café en bestaat uit 2 avonden waar er elk 3 acts zullen spelen. De jury zal per avond 1 winnaar kiezen. 

Je hebt gewonnen?  

Gefeliciteerd! Dan krijgen jij/jullie een ontwikkelingstraject aangeboden en zal je gaan werken met verschillende muziekprofessionals om je klaar te stomen voor jullie optreden op HE:LEEN festival op 14 september.  

Ontwikkelingstraject 

Het ontwikkelingstraject bestaat uit verschillende coaching gesprekken welke in de zomermaanden zullen plaatsvinden. De uiteindelijke data worden besproken met de deelnemers en met de coaches.

De coaches en juryleden zijn:  

  • Madelon Bruinhof; houdt zich bezig met de talentontwikkeling voor No Man’s Land en werkt met artiesten als Muylike, Igor en QUANZA. 
  • Jade Marchena; is programmamaker bij productiehuis KOSMIK en organiseert de hiphop-showcase avond in Fluor; Gravelpit. 
  • Lance Priester; is muzikant en zanger en won vorig jaar De Grote Prijs van Nederland en was daarnaast vorig jaar te zien op HE:LEEN festival. 

Belangrijke data:

  • 1 mei: deadline inschrijven
  • 11 juni: OPEN voorronde  
  • 2 juli: OPEN voorronde   
  • 14 september: optreden HE:LEEN festival 

Meld je hier aan

Deadline inschrijven: 1 mei