15 februari 2022  ·  Nieuws

Good to be back!

De afgelopen weken heeft De Helling zich, samen met clubs en podia in heel Nederland, hard gemaakt voor de kracht van de nacht. Ook het nieuws heeft deze verslaglegging gedaan van deze bijzondere nacht. De Helling wordt genoemd in vele nieuwsplatformen waaronder 3voor12RTV Utrecht en RTL Nieuws.

Op 12 februari stond De Nacht op. Wat voelde het goed om samen op de dansvloer te staan na twee jaar leegte. De boodschap van onze actie is aangekomen en eindelijk, dit weekend mogen we weer als vanuits, normaal, zonder maatregelen, zonder restricties, staand, zonder afstand, meezingend, drinken in de hand en dansend open! Omdat events in De Helling altijd beneden de 500 bezoekers blijven, is testen (1G) niet nodig. Alle restricties voor je bezoek aan De Helling zijn dus van de baan en de blik kan op vooruit. It’s good to be back! De agenda is bomvol, dus check snel het programma wat er voor jou tussen zit.

Uiteraard vragen we alle bezoekers om zelf hun verantwoordelijkheid te nemen. Doe bijvoorbeeld een zelftest voordat je De Helling bezoekt en bij klachten blijf je als vanzelfsprekend thuis.

Beeld door Kaka Lee