Toegankelijkheid

Zitplaatsen/toegankelijkheid voor mensen met een beperking

English version
De Helling is een poppodium, dus wij werken doorgaans alleen met staplaatsen. Voor mensen met een beperking maken we hier natuurlijk een uitzondering op.

Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Is een barkruk geen mogelijkheid omdat je bijvoorbeeld gebruik maakt van een rolstoel? Neem dan svp contact op zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Onze hoofdingang is helaas niet rolstoeltoegankelijk, maar we hebben de mogelijkheid een andere deur voor je te openen waardoor je met een rolstoel naar binnen kan.

Verder goed om te weten: Onze zaal en foyer (met rolstoeltoegankelijk toilet) zijn gelijkvloers en bevinden deze zich beide op de begane grond.

Als je aan barkruk wilt reserveren of met een rolstoel naar De Helling komt, verzoeken we je om te bellen naar 030 221 9944 of te mailen naar info@dehelling.nl. Dit mailadres is bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur op werkdagen.

Mocht je vraag nog niet beantwoord zijn, stuur ook gerust een mail naar info@dehelling.nl of bel naar 030 221 9944. We helpen graag mee aan een fijn bezoek aan De Helling.

Wil je alvast een kijkje binnen nemen bij De Helling, voorafgaand aan je bezoek? Google is in het najaar van 2023 langs geweest voor 360-graden streetview opnames in het café en de zaal. Bekijk hier de streetview beelden.