Written By Wolves

Filmische prog-wervelwind

Combineer alternatieve rock en progressieve soundscapes, voeg er een gezond gevoel voor drama en en een orkaankracht aan live-energie aan toe en je krijgt Written By Wolves. Deze Nieuw-Zeelandse wervelwind liet talloze podia en festivals smeulend achter, en deelde het affiche met internationale grootheden als Machine Gun Kelly, Limp Bizkit, Pendulum, Escape The Fate en Falling in Reverse.

Debuutalbum Secrets uit 2019 sloeg in als een bom. Dit smaakte naar meer en de band besloot er nog een paar schepjes bovenop te doen. Een hele sterrencast aan proggiganten werd de studio ingesleept om te werken aan ‘The Collab Project.’ Zo hoor je op deze ijzersterke opvolger bijvoorbeeld Sonny Sandoval van P.O.D., Kelling Quinn van Sleeping With Sirens.

Met lovende reacties van de pers, 350.000 maandelijkse luisteraars en miljoenen YouTube-streams heeft Written By Wolves zijn thuisland aardig uitgespeeld. Nu is het tijd voor overzees succes. Op 13 november komen ze Utrecht omverblazen met hun machtige riffs, bombastische melodieën en meeslepende liveshow.

Support: Off Lights

Line-up

  • Off Lights
  • Written By Wolves

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina