Uncloud

Overstijgende electronica, audiovisuele optredens, en buitenaardse ambient

Het festival van Uncloud keert dit jaar terug met een baanbrekende line-up van audiovisuele optredens, overstijgende electronica, en buitenaardse ambient. De toewijding van Uncloud aan het geven van een platform aan innovatieve, uitdagende en toekomstgerichte muziek, waarbij lokaal talent wordt samengebracht met mondiale acts, wordt weer bewezen met deze ambitieuze editie.

Dit festival omvat meer dan drie weken aan evenementen die plaatsvinden op verschillende locaties in Utrecht en omvat een weekend vol concerten en live optredens, een grootschalige tentoonstelling, clubavonden, een interactive theaterproductie en nog veel meer. Het thema van dit jaar, physicaldigital-digitalphysical-physicaldigital-[…], vindt een manier om de scheiding tussen het organische en synthetische opnieuw vorm te geven.

Line-up

  • Honingbeer
  • LØU
  • NÂR
  • Iglooghost

Handig om
te weten

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.