Tropical Storm

La nueva fiesta latina - presented by Watdajel

Dit programma is vanwege productionele omstandigheden verplaatst naar 20 oktober 2023.

Bereid je voor op de tropische storm die over Nederland raast. Op deze avond laat je je verrassen door de beste latin muziek en artiesten uit Zuid-Amerika die speciaal voor jou naar Nederland komen. De sfeer is onbeschrijfelijk en de muziek onweerstaanbaar. Zet je schrap voor een avond vol passie en energie die je nog lang zal bijblijven.

Verwacht de heetste latin en tropische muziek en nacht vol summer vibes. Alles wordt in de blender gegooid met verschillende culturen en exotische geluiden: reggaeton, cumbia, merengue, bachata, etc…

Feel the heat.

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Is een barkruk geen mogelijkheid voor je kun je voorafgaand aan het concert contact opnemen via info@dehelling.nl en zoeken we samen naar een oplossing!