The Kulture of Hype&Hope | FIRE edition

HipHop & KRUMP 1vs1 Battle | Powered by DOX

The Kulture of Hype & Hope: een evenement zoals we gewend zijn met 4 edities, 4 elementen. Ben jij klaar voor de Earth editie op zaterdag 29 juni vanaf 12:00 uur? Giovani Vreede en Marsha Webster organiseren in samenwerking met DOX een van de grootste hiphop evenementen in Nederland, met een Hype atmosfeer en een boodschap van Hope. Heb je zin om de adrenaline te voelen en verschillende culturen en stijlen te ontdekken? Word dan onderdeel van onze warme en energieke hiphop community die staat voor peace, love, unity en fun.

Deze Fire editie is een 1vs1 HipHop en/of KRUMP battle. Zien we jou in De Helling in Utrecht? Als je wil deelnemen of komen kijken, koop je hier een ticket. Iedereen is welkom! Voor deelname registreer je je via de link. De jury bestaat tijdens deze editie uit HipHop Judges: Buddha Stretch, Laura Nala & Alex The Cage. KRUMP Judges: Sniper, Aura & Brui5er. HipHop DJ Serge wanted groove en KRUMP DJ ICE zorgen voor de muziek.

“De Kulture of Hype&Hope staat voor het delen van prachtige momenten met elkaar, voor de liefde voor dans en de aandacht voor elkaars talent” – Giovani Vreede (organisator en initiator).

Battle info

De Kulture Ranking begint bij 0 vanaf de EARTH editie in maart en is compleet na de Water editie op 4 januari 2025. De Helling is onze vaste locatie, na het succes van de edities in 2023. Let op: 5 Januari 2025 is de GOLD editie waar de top 8 van de Kulture Ranking na vier edities de finale dansen binnen HipHop en Openstyle. Nieuw tijdens de GOLD editie op zondag: voor het eerst vinden er 3vs3 HipHop battles plaats die de Crew vs Crew van de voorgaande jaren zal vervangen.

Vergeet je niet te registeren via Deze Link

Line-up

  • Jury HipHop: Buddha Stretch
  • Jury HipHop: Laura Nala
  • Jury HipHop: Alex The Cage
  • DJ HipHop: DJ Serge wanted groove
  • Jury KRUMP: Sniper
  • Jury KRUMP: Aura
  • Jury KRUMP: Brui5er
  • DJ KRUMP: DJ ICE
  • Hosts: Sharkie & Patrick

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina