Tentacles

Multigenre Rave

Na een extreem succesvolle preview keert Tentacles terug! Dit keer nergens anders dan in De Helling.

Bij Tentacles draait alles om sfeer, diversiteit, plezier en natuurlijk diepe bass. Tentacles houdt zich niet aan één genre per evenement, maar is uniek door gevarieerde sets en artiesten, de hele nacht door. Er wordt samengewerkt met de beste DJ’s, residents, en lichtkunstenaars voor een onvergetelijke ervaring.

Raven bij Tentacles is niet alleen losgaan, maar ook socializen, alles even achter je laten, jezelf uitdrukken en vooral jezelf zijn.

Line-up

  • POSIJ (Multigenre set)
  • KOARSE
  • SORZA
  • SEMPLE.
  • i1i [DubClub]
  • FLOOR de Roos [ArtDictive]
  • Macroscian b2b Defazor

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee.

Ben je verholpen en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Is een barkruk geen mogelijkheid voor je kun je voorafgaand aan het concert contact opnemen via info@dehelling.nl en zoeken we samen naar een oplossing!