Domfest

Hiphop Festival

Eindelijk is het zover: op zaterdag 17 juni barst DOMFEST los in de Big U! We gaan een groots hiphopfestival houden en de hele hiphopgemeenschap is uitgenodigd.

Verschillende Utrechtse hiphop-organisaties hebben de handen ineengeslagen en een programma van 13:00 tot 00:00 uur samengesteld waar je U tegen zegt! Zo vind je de NIETMACHINE stage in de grote zaal en met de DOMste optredens. In het café vind je de U-RAP stage, waar je kunt meedoen aan de open mics en cyphers en zijn er tussendoor grootse optredens op een klein podium. GothDisco zorgt voor de rauwe randjes, terwijl 030Netwerk een fantastische live DJ-set verzorgt.

Buiten staat de BOKS bus klaar voor iedereen die zijn of haar bars wil schrijven en wil laten horen. Maar dat is nog niet alles! In de Loading Dock vind je de silent disco waar jullie je dansmoves kunnen laten zien. Daar is ook de expositie te vinden en proef je de lekkerste Indische gerechten van Spice Monkey. Het festival wordt geopend met een podcast van niemand minder dan UTCAST.

Zorg dat je erbij bent op DOMFEST! Dit wordt een dag vol hiphop, plezier en onvergetelijke momenten. Mis het niet en zet zaterdag 17 juni alvast in je agenda.

Tot dan!

Line-up

  • OCHO & IBS
  • VHS
  • Kunch sosa
  • tyrone marcio
  • duimalot

Handig om
te weten

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee.

Ben je verholpen en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Is een barkruk geen mogelijkheid voor je kun je voorafgaand aan het concert contact opnemen via info@dehelling.nl en zoeken we samen naar een oplossing!