Spidergawd

Nostalgische trip langs de archieven van de hardrock uit de jaren '70 en '80

Hardrock-formatie Spidergawd, met voormalig Motorpsycho-drummer Kenneth Kapstadt in de gelederen, komt voor het eerst naar De Helling! Voor verrassingen ben je bij de heren niet aan het juiste adres. De band heeft haar vorig jaar verschenen zesde album uiteraard gewoon Spidergawd VI genoemd en ook in muzikaal opzicht levert de band uit het Noorse Trondheim precies wat je verwacht. Het betekent dat we ook dit keer worden getrakteerd op een melodieuze portie hardrock, die zo lijkt weggelopen uit de jaren ’70. Denk aan een mix tussen MC5, Led Zeppelin en Black Sabbath. Voeg daar Soundgarden en Queens Of The Stone Age aan toe en het plaatje is compleet.

Support: Draken

De support is niemand minder dan DRAKEN, de band van onder andere Hallvard Gaardløs (bassist van Spidergawd, WIZRD). Samen met Even Hermansen & Andre Drage heeft de band een forse drang om vernieuwende rock te maken.

Line-up

  • Spidergawd
  • Draken

Handig om
te weten

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina