Sodom & Gomorrah

The I Hate Trance Reunion - hardcore van 2000 - 2010

Op zaterdag 8 oktober 2022 komt Underground Forever keihard terug met een gloednieuw concept: ‘Sodom & Gomorrah’!

Underground Forever: opgericht in 2002, laatste feest in principe in 2008. Nog één keer terug in 2011, op veler verzoek. En nu in 2022 kruipt het bloed van de organisatie toch waar het niet gaan kan.

De naam van het nieuwe feest ligt geheel in lijn met de naam van de vele stevige hardcorefeesten die Underground Forever tussen 2002 en 2008 heeft georganiseerd onder de noemer ‘I Hate Trance’. Lekker tegendraads, rebels, maar vooral 100% underground!

Sodom & Gomorrah zijn twee steden uit de Bijbel, die bekend stonden als plekken waar alles gebeurde wat God verboden had. Hiervan afgeleid is ook de uitdrukking: “Het lijkt hier wel een Sodom & Gomorrah!" Oftewel, wat zich hier allemaal afspeelt, kan het daglicht absoluut niet verdragen. Prima naam voor een echt Underground Forever feest dus!

Underground Forever zal zich met ‘Sodom & Gomorrah’ richten op die heerlijke Hardcore uit de hoogtijdagen van de organisatie, oftewel de periode van 2000 tot 2010: de Millennium Hardcore! Maar zoals de subtitel ‘The I Hate Trance Reunion’ al een beetje doet vermoeden, zullen er tijdens het feest ook zeker mooie momenten zijn, waarin er met vele oude (en nieuwe) fans zal worden teruggeblikt op die vette en duistere Underground Forever tijden van weleer. Denk aan o.a. een brute Early Terror Vinyl Set door de ‘I Hate Trance’ oudgediende Vageman als afsluiter!

Voor slechts € 16,50 (excl. servicekosten) kun je je kaartje bestellen in de voorverkoop via de ‘TICKETS’-knop bovenaan deze pagina. Wil je het risico nemen om tot het laatste moment te wachten, dat mag natuurlijk ook. Indien er op 8 oktober 2022 nog tickets over zijn, dan zullen ze aan de deur € 20,- kosten. Maar de kans is dan natuurlijk aanwezig, dat je te laat bent en een vet feest gaat missen!

Mocht het feest helaas niet op de gewenste manier door kunnen gaan op de geplande datum i.v.m. eventuele coronamaatregelen, dan blijft je kaartje natuurlijk geldig voor de nieuwe datum die we in dat geval zullen plannen. Zou je geen gebruik willen maken van deze optie, dan krijg je uiteraard je geld terug. Maar we hopen natuurlijk met z’n allen, dat we op 8 oktober 2022 eindelijk weer eens volgas met elkaar los kunnen gaan op de beste Millennium Hardcore sounds op een echt Underground Forever feest!

Voor al het nieuws over Underground Forever en ‘Sodom & Gomorrah’ volg je ons op Facebook en Instagram, en zet je jezelf op ‘Gaat’ bij ‘Sodom & Gomorrah – The I Hate Trance Reunion’.

UNDERGROUND FOREVER PRESENTS:

SODOM & GOMORRAH – THE I HATE TRANCE REUNION

8 OKTOBER 2022 – DE HELLING UTRECHT

  • MILLENNIUM HARDCORE GUARANTEED –

Line-up

  • Cartman
  • Dione a.k.a. E-Noid
  • D-Spirit
  • Lunatic (Exclusive Millennium Set)
  • Meagashira
  • The Raver
  • The Viper
  • Vageman (Early Terror Vinyl Set)
  • MC Noizecreator