Reload 7 year anniversary

Met Sherelle, Sicaria Sound, TMSV en meer

Reload viert haar 7-jarig bestaan in stijl.

Dé dubstep en bass avond van Utrecht en omstreken is terug in De Helling. En hoe! Voor deze editie hebben we een paar zwaargewichten uit de scene uitgenodigd. We zijn heel trots om zowel Sherelle als Sicaria Sound voor het eerst in Utrecht te mogen verwelkomen!

Reload begon in 2015 als een samenwerking tussen het Amsterdamse Sonic Boom en het Nijmeegse Give It Dub. Inmiddels is het uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerd concept, waar toonaangevende acts als Mala, Om Unit, dBridge, Kahn & Neek, Silkie, Commodo, V.I.V.E.K., Egoless, Cluekid en Chef hun opwachting maakten.

Sherelle
Wie de naam Sherelle de laatste maanden niet heeft horen vallen heeft liggen slapen. Resident bij BBC Radio 1, een legendarische fabric mix, talloze Boiler Room sets, waaronder een legendarisch op Dekmantel afgelopen zomer, en ga zo maar door. Het moge duidelijk zijn: Sherelle is here to stay. De 26-jarige Londense is binnen een mum van tijd uitgegroeid tot hét boegbeeld van alles wat zich boven de 160 BPM-grens begeeft.

Sicaria Sound
Het Londense duo Sicaria Sound heeft er eigenhandig voor gezorgd dat dubstep weer credible is. Met een residency bij Mala’s Deep Medi avond, een eigen label (Cutcross), hun eerste EP, meerdere te gekke sets voor Boiler Room en een sublieme mix voor Dekmantel verbaasde het iedereen dat de dames na 2021 een punt achter hun DJ-carrière zetten. Maar eind oktober kwam er goed nieuws: ze gaan door! En dus komen ze ook naar Reload in De Helling.

Line-up

  • Sherelle
  • Sicaria Sound
  • TMSV
  • Brutuzz & BeeVee
  • Sparkup & Taro
  • MC Atactic