Rolling in the Deep

Deep drum & bass met o.a. The Sauce en Charli Brix

Rolling in the Deep is in 2023 terug in De Helling! Bereid je voor op de dikste deep drum & bass. Dit keer worden de mannen van The Sauce uitgenodigd om hun Nederlandse debuut te maken. Het trio, bestaande uit DLR, Hydro en Spinback (bekend van het legendarische Total Science) gooit fun, energie en drippin’ bass in de mix. Naast The Sauce maakt de multidisciplinaire Charli Brix haar opwachting voor een DJ-set, bekend van releases op Critical Music en Flexout Audio, en shows op Outlook Festival, Sun & Bass en Glastonbury.

Line-up

  • The Sauce (NL DEBUT) (2 HOUR SET) [UK]
  • Charli Brix (DJ set) [UK]
  • Waeys [NL]
  • Trex [UK]
  • Flexusz [NL]
  • Hosted by: Innate MC [UK]

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina