School’s Out Forever

7 showcases door de Nederlandse Pop Academie (NPAC) alumni.

Zeven uiteenlopende, in het oog springende acts staan woensdag 23 november op het podium van het Utrechtse poppodium De Helling. Bindende factor is dat alle acts bestaan uit één of meerdere alumni van de Nederlandse Pop Academie (NPAC). De optredens die ze geven, zijn het resultaat van een gesubsidieerd traject dat hen in staat stelde hun muzikale product te presenteren volgens hun eigen visie. Er is geïnvesteerd in coaching, lichtshows, gastmuzikanten, techniek en merchandise. Alle betrokken acts kregen al de nodige aandacht in de media en brachten muziek uit via labels of in eigen beheer. Met deze avondvullende show presenteert NPAC zeven acts die niet langer veelbelovend zijn, maar de belofte hebben ingelost.

School’s Out Forever (een verwijzing naar Alice Cooper’s hit uit 1972) refereert zowel aan het feit dat deze studenten hun opleiding succesvol hebben afgerond als aan het einde van NPAC, de mbo-opleiding van ROC Midden Nederland die vanaf 2006 honderden studenten heeft opgeleid tot zelfstandige ondernemers in de popmuziek. Juni 2023 studeert de allerlaatste lichting af. Maar de opleiding gaat niet uit als een nachtkaars. Met dit evenement neemt NPAC afscheid in stijl: deze acts belichamen de diversiteit en kwaliteit van een opleiding die in vele opzichten uniek was. Maar voor deze acts telt niet het verleden, maar de toekomst!

Line-up

  • 18:30 – 19:00 Anna Day
  • 19:15 – 19:45 Ismena
  • 20:00 - 20.30 SLOJAY
  • 20:45 – 21:15 Green Policy
  • 21:30 – 22:00 Stan Alpha
  • 22:15 – 22:45 MILL
  • 23.00 – 23:30 Trust Us We’re Liars

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina