Revenge Of The Synth

A Live Electronic Space Opera In A Galaxy Far Far Away...

Lang geleden, in een sterrenstelsel hier ver vandaan, besloten bandleden van The Artificial Dance Party om hun obsessie voor Star Wars te combineren met hun liefde voor pompende electro. Het resultaat is Revenge of the Synth, een dansbare space opera vol epische synths, lazers en ratelende drummachines. Het uitgangspunt is de iconische filmmuziek van John Williams, maar dan voorzien van een modern synthpopjasje. Alsof je Daft Punk en Justice samen in een raket de dampkring in katapulteert. 

Deze Synth Troopers teleporteren je naar een parallel universum waar de lightsabers, death stars en starfighters je om de oren zoeven. Star Wars geek of gewoon liefhebber van steengoede electro? Spring dan maar in je ruimteschip en kom met de snelheid van het licht naar De Helling. Want een show als deze heb je nog nooit gezien. May the force be with you! 

Line-up

  • Revenge of the Synth

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina