Reload

BASS BASS BASS! Met o.a Drone, Boofy en Beatrice M

Na twee uitverkochte edities is Reload op zaterdag 4 mei terug in De Helling met 3 internationale gasten uit Bristol en Parijs.

Onze eerste gast uit Bristol is Drone en die kun je kennen van zijn releases op het 1985 label van Alix Perez.
Qua producties schakelt hij eenvoudig tussen UK Garage, Grime, Dubstep en Drum & Bass en ook zijn dj-sets kunnen alle kanten op gaan.

De tweede gast uit Bristol is Boofy, die al eerder bij ons heeft gestaan. Samen met Kahn & Neek en Hi5Ghost vormt hij het Bandulu collectief en hij brengt zijn eigen muziek uit op Innamind, SYSTEM en zijn eigen Sector7 label.

Uit Parijs verwelkomen we Beatrice M., die de laatste tijd hard aan de weg timmert met het Bait label, eigen producties en indrukwekkende dj-sets op Rinse FM en Keep Hush.
Verwacht een gevarieerde en diepe sound die ergens tussen dubstep en techno ligt. Reload’s eigen TMSV, Brutuzz en Puurvuur maken de avond compleet en Atactic praat de avond aan elkaar.

Line-up

  • Drone
  • Boofy
  • Beatrice M
  • Reload residents
  • Atactic

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina