Puck

Goudeerlijke nederpop vol dansbare dagboekfragmenten

Je bent niet alleen. Dat is de boodschap van Puck’s goudeerlijke nederpop. De jonge zangeres en songwriter maakt al liedjes zo lang als ze leeft, en legt haar levensverhaal vast in haar muziek. Als een soort dansbaar dagboek vertellen haar housy popsongs het verhaal van een jonge vrouw die worstelt met relaties, huiselijk geweld, de scheiding van haar ouders en paniekaanvallen. Haar songs zijn herkenbaar en ontwapenend oprecht. Het ene moment zetten ze je aan het denken over je leven, het andere moment dans je al je gedachten van je af.

Die afwisseling is Puck’s muzikale drijfveer. Ze houdt zich niet vast aan genres. Samen met haar vaste producer Poor Thomas (Thomas Schenk) blijft ze zichzelf opnieuw uitvinden. House, trappy hiphop, ballads, pure pop: Puck wil het allemaal. De rode draad? Dat is het verhaal. En natuurlijk haar warme, soulvolle stemgeluid.

In mei stond ze al in Paradiso, en binnenkort komt Puck ook De Helling betoveren. Op 22 december vertelt ze je haar verhaal, dat tegelijkertijd ook een beetje jouw verhaal is. Of je nou naar buiten loopt met een glimlach, een traan of een goed gesprek, een concert van Puck vergeet je niet snel meer.

Line-up

  • Divverent
  • Puck

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina