Popronde 2023

Met Pale Puma, Jarlentji en Dorpsstraat 3

Op donderdag 19 oktober strijkt de Popronde weer neer in het centrum van Utrecht! Zo ook in De Helling. Naast De Helling, vind er ook programmering plaats bij LE:EN, Klein Berlijn en Taplokaal Gist.

Dit jaar staan Pale Puma, Jarlentji en Dorpsstraat 3 in het café van De Helling.

20:15: Pale Puma
Django Duijns (Amsterdam, 1994) is een singer/songwriter/gitarist. Samen met bandleden Rosie Derksen (lead gitaar), Remy de Kok (bas) en Roemer Vermeulen (drums) vormt hij de Dream-pop band ‘Pale Puma’. In April kwam de eerste single van het in het najaar te verschijnen debuutalbum; geproduceerd door Marien Dorleijn (Moss) uit bij Excelsior Recordings.

21:15: Jarlentji
Songwriter, zangeres en producer die R&B combineert met o.a. Electronic, Pop en Hiphop en haar eigen unieke sound creëert. Bij Jarlentji draait het om banging beats, dynamiek en openhartige lyrics. Niet in kaders denken, maar verschillende muziekgenres en onderwerpen met elkaar verbinden. Live speelt ze met haar band uitgebreide arrangementen!

22:30: Dorpsstraat 3
Dorpsstraat 3 haalt inspiratie uit verschillende soorten muziek die zowel geografisch als in tijd uit hele verschillende plekken komen, om het allemaal bij elkaar te gooien. Soms lijkt het alsof deze invloeden altijd al samen hoorden en soms word je erdoor in de war gebracht. Op die manier vertelt Dorpsstraat 3 verhalen die je nog nooit gehoord hebt.