OPEN ‣ Verhalen uit de LHBTIQ+

Een panelavond door Stichting Prisma Groep met BIPOC LHBTIQ+, hun unieke verhalen en talenten/optredens 

Let op: Voor deze avond dien je een gratis ticket te reserveren.

Laten we deze avond luisteren naar de verhalen van BIPOC LHBTQI+ en (ex) vluchtelingen. Hun unieke verhalen over talent en optredens. Hoe gaan deze mensen om met hun talent, alle tegenslagen en de mogelijkheden die ze krijgen. Is het tijdperk van BIPOC LHBTIQ+ en superdiversiteit aangebroken? Hierover geen de panelleden met elkaar in gesprek en het publiek mag ook vragen stellen. Deze avond wordt er voornamelijk Engels gesproken. 

Agnes Geneva maakt de line-up van dinsdag compleet! Agnes Geneva is een transgender zangerer en actrice. Ook was ze in 2017 Trans Pride Ambassador.  

 

Uitgenodigde gastsprekers:

Tahrim Ramdjan is de gespreksleider op 12 september. Tahrim Ramdjan is journalist en jurist. Hij is van Surinaams-Hindoestaanse afkomst, is islamitisch opgevoed en opgegroeid in de Amsterdamse Bijlmer, maar beweegt zich nu vooral in overwegend witte werelden. Hij werkt nu aan een literair debuut bij Uitgeverij Pluim.

Jay  Muller is 28 jaar en woont in Amsterdam. Jay is half Surinaams en half Nederlands en identificeert zich als transman. Hij werkt bij (kick)boxing club Boogieland en geeft sinds januari gratis Queer Boxing elke zondag. Zijn passie is boksen en wilt boksen als tool gebruiken om anderen te empoweren.

Youssef was born and raised in Cairo and is now based in Amsterdam. They are a non-binary multidisciplinary artist and political scientist whose research focuses on gender performativity and politicization of gender.

Nour Anne Abdullah is a Kuwaiti-Dutch female with a trans background and a nurse. She is active in the field of social justice and equality, mainly focused on women, minorities and queer persons. 

Deze OPEN wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Prisma Groep. Voor meer informatie ga naar www.stichtingprismagroep.com.

Handig om
te weten

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina