OPEN ‣ UTCAST #2

Vrijdag 7 juli is het tijd voor de allerlaatste OPEN voor onze zomerstop! Nu niet op de gebruikelijke dinsdag maar op vrijdag. We hebben de heren van UTCAST weer uitgenodigd en zij zullen live podcast maken vanuit ons café. Met aansluitend een optreden van talent Destiny*.

Destiny* is een rapper uit Utrecht met bijna 3 jaar ervaring in de muziekindustrie. Hij staat bekend om zijn energieke optredens en unieke stijl. Zijn nummer “Baby Yoda” ging in 2020 viraal en hij heeft ook succes geboekt met zijn muziek tijdens zijn verblijf in Japan, waar hij als model werkte. In 2021 bracht Destiny* zijn debuutalbum “*4Life” uit, wat door fans en critici werd geprezen vanwege de diverse stijlen en emoties die op het album te horen zijn. Met zijn talent en harde werk heeft hij in korte tijd een stevige positie veroverd in de Nederlandse rapscene.

UTCAST is het platform voor en over hiphop- en straatcultuur in Utrecht. In 2018 hebben wij, drie huisgenoten genaamd Lorenzo, Kasper en Co, ons afgevraagd waarom er zo weinig te merken was about hiphop in de Domstad. Inmiddels zijn we meer dan een podcast: we willen ons platform gebruiken om aan mensen makkelijker verbindingen te laten maken.

SPEAK UP BIG U!

Aanwezig bij deze OPEN? Dan mag je gratis blijven voor de clubavond Kiss All Hipsters!

Handig om
te weten

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.