Kiss All Hipsters

Indie & eclectic pop clubnacht

100% * INDIE * ECLECTIC POP * HIPHOP * ELECTRONICA approved!

Indiekids, opgelet! Kiss All Hipsters komt naar De Helling voor het allermooiste indiefeestje van het land. Onder leiding van Lowlands-dj Arnold wordt het een avondje keihard dansen op The Cure, Tame Impala, The Weeknd, Tyler en nog veel meer artiesten die jij natuurlijk al lang kende voordat ze cool waren.

Van Amsterdam tot Rotterdam en van Utrecht tot hipsterwalhalla Berlijn: Kiss All Hipsters is overal een gigantisch succes. Dus, zoals Alex Turner zou zeggen: ‘get on your dancing shoeeees’, en ga los op deze perfecte mix van indieklassiekers en edgy undergroundparels.

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee.

Ben je verholpen en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Is een barkruk geen mogelijkheid voor je kun je voorafgaand aan het concert contact opnemen via info@dehelling.nl en zoeken we samen naar een oplossing!