OPEN ‣ Tijdmachine x 20 jaar De Helling

Tijdmachine - De toekomst aan het roer door kunstgebit met o.a. Minouk, Dageraad en Fit

Kunstgebit neemt ons mee naar de toekomst! Speciaal voor onze 20e verjaardag hebben zij een avondvullend programma neer weten te zetten met optredens van talenten van de toekomst! Met op het podium vanavond o.a. Minouk, Dageraad en Fit.

Kunstgebit is een voor en door jongeren georganiseerd initiatief dat zich focust op cultuur; muziek, kunst, spoken word… ga zo maar door. Bij Kunstgebit is er plek voor elke vorm van creatieve uiting. Door middel van vette evenementen ontmoet je je nieuwe vrienden met dezelfde interesses, of misschien wel een totaal andere visie. Kortom: dit wil je niet missen! Psst… jonge zielen in een ouder lichaam zijn natuurlijk ook van harte welkom ;). Durf te ontdekken!

Fit
Met hun unieke fusie van post-punk, ska, shoegaze en garage-rock, hun bekritiserende en humoristische teksten zorgt deze vijfledige band uit Utrecht voor een gedenkwaardige avond.
Fit sleept je mee in hun melodieuze en dissonante muziek die iedereen aan het dansen en moshen zet.

Dageraad
De vierkoppige band van Texel die sinds 1 januari 2023 samen muziek schrijft en speelt. Hun muziek vinkt bijna elk genre af (indie pop, funk, psychedelische rock, ska, surfrock, jazz), maar dit wordt allemaal samengehouden door hun kenmerkende melange van catchy melodieën, makkelijk mee te zingen teksten en humor.

Minouk
Minouk begon op de middelbare school met gitaar spelen en het schrijven van haar eigen nummers. In deze alternatieve popsongs geïnspireerd door Tamino en Reindier zingt ze over verhalen die zich in haar hoofd afspelen.

Line-up

  • Fit
  • Dageraad
  • Minouk

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina