OPEN ‣ Over Vrijheid

Vrijheid vier je samen!

Thirty030 en Bevrijdingsfestival Utrecht slaan de handen ineen en organiseren samen OPEN ‣ Over Vrijheid. Op dinsdag 2 mei organiseren zij een open gesprek in het teken van het jaarthema van het Bevrijdingsfestival: Vrijheid vier je samen.

Om je vrij te voelen tijdens festivals en het uitgaan, moet je je ook veilig kunnen voelen. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat iedereen zich veilig voelt? Met die vraag gaan Utrechtse stadsambassadeurs Mijke Langeveld en Babette Fokkens aan de slag. Ze gaan met elkaar en met jullie hierover in gesprek. Judith Holzmann, oprichtster van het Instagram account Catcalls of Nimma leert je meer over omstandersinterventie en sociale veiligheid in het uitgaansleven.

Als je denkt aan Bevrijdingsfestival Utrecht dan denk je aan muziek! Daarom zal Roos Blufpand haar liefdevolle woorden en muziek deze avond met jullie delen.

Dat is nog niet alles, want kunstenares Ingelot van der Pol zal de avond vatten in een poëtische samenvatting.

Vier jij de vrijheid samen met ons?

Handig om
te weten

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.