OPEN ‣ Over Dertigers Dilemma

Inzoomen op het ongemak tussen 20 en 30 dmv muziek cabaret en gesprek

De Utrechtse stadsambassadeurs van Thirty030 zijn weer terug bij ons in De Helling. Zij stellen in hun reeks “OPEN Over…” verschillende maatschappelijke discussies aan de kaak. Deze dinsdag organiseren zij OPEN ‣ Over Dertigers Dilemma – Over die ongemakkelijke fase tussen je 20e en 30e jaar.

Tijdens deze editie gaan de stadsambassadeurs van Thirty030 het hebben over de keuzestress die hoort bij de levensfase waar velen van hen op dit moment in zitten; HET DERTIGERS DILEMMA. Over die ongemakkelijke fase tussen je 20e en 30e jaar. Waarin een deel van je vrienden trouwt en kinderen krijgt en een ander deel nog elk weekend door het licht wil gaan. Het moment dat je (bijna) klaar bent met je studie en je je gaat afvragen of dit wel de juiste richting is? Kom je eigenlijk ooit wel van je studieschuld af en waarom heb je nou eigenlijk je leven nog niet op orde? Zoveel vragen!

In onze twintigerjaren staan we aan de voet van ons leven, maar tegelijkertijd wordt er wel al zo veel van ons verwacht. Daarom gaan wij het er eens even goed over hebben. Thirty030 gaat in gesprek met het publiek en met hunzelf over waar precies hun dilemma’s liggen. Esther van der Lelie vertelt over het platform wat zij heeft opgezet: ‘Waarom doe jij wat je doet?’. Waarin ze mensen inspireert en helpt in het maken van de juiste keuzes. Het ingewikkelde dilemma zal worden gevat in mooie woorden van Luuk Eijbergen en om het luchtig te houden treedt Tomesh Beumken op met een sterk staaltje comedy. Tot slot hebben Jip Gradener en Khalil speciaal voor dit themanummers geschreven. Kortom: laat je inspireren, ga het meemaken en ga ook vooral veel plezier beleven. Want zo erg is het niet toch om (bijna) dertig te zijn?

Thirty030 is een stichting bestaande uit dertig mensen onder de dertig, in 030. Zij zetten zich allen op hun eigen manier in als ambassadeur van Utrecht, om de stad zo duurzamer, inclusiever en creatiever, blijer en muzikaler te maken. Met deze OPEN hopen ze dat ook te doen.

Eerder organiseerden zij al OPEN ‣ Over Vrijheid (i.s.m. Bevrijdingsfestival Utrecht), OPEN ‣ Over Grenzen, OPEN ‣ Over Mentale Gezondheid en OPEN ‣ Over Mannelijkheid. Hou jij ook van je stadsie en wil je daaraan bijdragen? Dat kan! Momenteel zijn zij opzoek naar nieuwe stadsambassadeurs dus check hun website en socials voor meer informatie.

www.thirty030.nl

OPEN is altijd gratis toegankelijk zolang onze capaciteit het toelaat. Wil je zeker zijn dat je binnen komt, reserveer dan een plek.

Line-up

  • Esther van der Lelie
  • Luuk Eijbergen
  • Tomesh Beumken
  • Jip Gradener & Khali Elgaritli

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina