OPEN ‣ Magik Trick & Jorn ten Ham

Instrumentale jazzrock & melancholische vibes

Op dinsdag 29 november hebben we de mannen van Magik Trick en Jorn ten Ham te gast. Met hun nieuwe en tevens derde EP ‘Dinner is Served’ op zak zal Magik Trick het café voorzien van een show waar het speelplezier van af spat. Met Jorn ten Ham die de avond opent, beginnen we de avond vol melancholie. Ook hij zal nieuw materiaal spelen. Vanavond wederom gratis entree dus kom lekker binnen. 

Magik Trick is een instrumentale jazzrock band die is opgericht in 2016. De band bestaat uit Max Basener op gitaar, Sydney Harnisch op drums & Jimmie Feld op basgitaar. Naast hun vriendschap & spelvreugde zijn liveoptredens een grote inspiratiebron geweest voor de band om zich door te ontwikkelen. Magik Trick neemt zijn luisteraar mee in hun unieke interpretatie van muziek.

Jorn is een Nederlandse muzikant uit Utrecht. Hij schrijft liedjes sinds de eerste keer dat hij zijn hart een sprongetje voelde maken toen hij het mooiste meisje van de middelbare school zag. Liefdesliedjes veranderden in klassieke breakup-songs die, toen volwassenheid op de deur klopte, leidden tot meer existentiële thema’s als ‘waarom zijn we hier op aarde?’ en de ‘wie ben ik?’. Liedjes met deze levensvragen en het gevoel dat er niets klopt in deze wereld karakteriseren de teksten, meestal ondersteund door warme, melancholische gitaarklanken. Verwacht een roep om verandering in de vorm van liefde: absoluut en onvoorwaardelijk

Handig om
te weten

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.