OPEN ‣ Kunstbende voorronde

Utrechts muzikaal talent

Op deze zondagmiddag verwelkomen we nieuw jong talent in ons café tijdens OPEN ‣ Kunstbende!

Niet op de gebruikelijke dinsdagavond die jullie van ons gewend zijn maar op zondagmiddag. Tijdens deze middag horen jullie het nieuwste muziektalent wat Utrecht te bieden heeft.

Komen kijken? Toegang is gratis!

Meedoen? Aanmelden voor de selectieronde Muziek kan tot 24 mei 2023.

Met hun zelfgemaakte nummer strijden jonge muzikanten hier voor een plekje op de regionale voorronde (24 juni in Flint, Amersfoort). De driekoppige jury, bestaande uit professionals, voorziet iedereen van feedback en kiest vier winnaars die hun prijs aan het eind van de dag tijdens de prijsuitreiking in ontvangst nemen.

Kunstbende is hét platform voor jonge makers (13-19) binnen de categorieën Content Creator, Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. Naast workshops, events en coaching organiseert Kunstbende elk jaar een wedstrijd. Op zondag 4 juni vindt de voorselectie voor de categorie Muziek plaats in de Helling.

https://www.kunstbende.nl/

Handig om
te weten

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.