OPEN ‣ EQ030

Deze dinsdag komen de hiphop en urban talenten van EQ030 ons café weer overnemen. EQ030 is er voor artiesten die klaar zijn voor de volgende stap in hun muziekcarrière. Met het EQ-netwerk en ervaring begeleiden, adviseren en helpen brengen we nieuwe artiesten naar het volgende level in hun carrière. Verwacht hiphop in de breedste zin van het begrip. Wil jij zelf ook je talenten showen? Dat kan vanavond ook tijdens de open mic!

AwA
Dit is AwA Een opkomende artiest uit Utrecht met Arabische komaf. Op 20-jarige leeftijd staat AwA in de schijnwerpers met zijn Tiktok hit “C’est Ma Vie”. De upcoming ster is ontzettend gedreven als content creator maar zijn muzikaal talent is nog vele malen groter! Bekend om zijn melodieuze flow en krachtig eerlijke teksten, kreeg de rijzende ster ook shoutouts van Soufiane Eddyani, en Katnuf, die onlangs meezong met zijn track “C’est Ma Vie” op Tiktok Live.

JERMAINE KOOL
Jermaine Kool is een 21 jarige rapper en songwriter uit Overvecht, Utrecht. Jermaine focust in zijn muziek op het vertellen van zijn persoonlijke verhaal vanuit allemaal verschillende perspectieven. Tijdens zijn set kan je een trip door Jermaine’s gedachten verwachten. Met zowel emotionele verhalen als vieze club bangers zorgt Jermaine voor een rollercoaster aan emoties. Dus kom het zeker checken!

FELI VÉZO
Féli Vezo is geboren in mid jaren 90′ in regio Utrecht. Al sinds de wieg is hij omringd door muziek. Nederlandse en Engelse R&B Soul & Hiphop vulde de woonkamer terwijl hij opgroeide daarnaast werd er ook veel Surinaamse muziek gedraaid.

M-2
M-2 is een Filipijnse emcee uit Utrecht bekend voor haar bewuste lyrics en opmerkelijke muzikaliteit. Verwacht ondergrondse militantie zowel kwetsbare nummers.

VIRTUOZAS
VIRTUOZAS experiments with soft, glitchy, spacy electronic sounds. Allowing you to immerse into a dimension of complete bliss. In essence he is creating his own genre out of the roots of Hip-Hop amongst other genres. Most of the productions are VIRTUOZAS’s souls work. As a perfectionist bringing detail into every sound, every frequency, every syllable. VIRTUOZAS is truly the perfect example of a revoliutionary artist, never drawing in between the lines.

ACE X NALDEAUX
Ace is een jonge multidisciplinaire kunstenaar die er naar streeft om verschillende ervaringen te creëren die al je zintuigen prikkelen. Zijn muziek evolueert voortdurend en volgt nooit een rechte lijn, beïnvloed door Reggae, Hip-Hop, jazz & soul probeert hij zichzelf altijd opnieuw uit te vinden.