OPEN ‣ EQ030

Opkomend hiphop en urban talent

Elke dinsdag OPEN in het café van De Helling. Tijdens OPEN programmeren we breed, altijd iets anders! Kom binnen wandelen voor een show, kunst, of gewoon een lekker speciaalbiertje. Elke dinsdag, altijd gratis: OPEN!
EQ030 is er voor artiesten die klaar zijn voor de volgende stap in hun muziekcarrière. Met het EQ-netwerk en ervaring begeleiden, adviseren en helpen brengen we nieuwe artiesten naar het volgende level in hun carrière. Verwacht hiphop in de breedste zin van het begrip.

111_OLDBOY
111_Oldboy is een ‘Dancer turned Rapper’ met een Slavische achtergrond. In zijn muziek confronteert hij de luisteraar door een spiegel voor te houden. Zijn teksten zijn dubbelzijdig en zijn beats smooth met een ‘trappy’ smaakje. Oldboy heeft een harde Hiphop en zachte RnB kant.

AMBER
Amber Mo is een 19 jarige Surinaamse singer/songwriter gevestigd in Nederland en ontwikkelde al op jonge leeftijd een passie voor muziek. Haar liedjes gaan vaak over de mooie, maar ook de pijnlijke kanten van de relaties die zij met de mensen om haar heen aangaat. Dit stopt zij in een ‘luchtig en groovy’ jasje van afropop, rnb tot aan hiphop waarop je kan dansen, maar waarin ook wel altijd een gevoelig tintje aan emotie te horen is.
‘Independent en lekker gek’, zo staat Amber Mo in het leven. Ze probeert altijd de mensen om haar heen aan het lachen te krijgen en hoopt met diezelfde positieve en krachtige energie ook haar muziek over te brengen.

DINNIE RD
Dit is Dinnie RD een artiest uit Utrecht in het genre Urban. Zelf doet hij dat in het Nederlands, Engels en soms een beetje in het Spaans. Voornamelijk in het Nederlands. De talen vindt hij belangrijk omdat hij van elke cultuur wat kan overbrengen naar zijn luisteraars. Hij staat ook bekend om zijn dansbare tropische stijlen en zijn emoties die hij in zijn nummers zet.

NESSTYBEATS
Smerige en rauwe beats. Ervaar een psychedelische muzikale trip met een poppy flavour. Trappy, pit en energiek. Nesstybeats wilt dat jij je dagelijkse shit vergeet en los gaat. Door de diepste bassen te combineren met vulgaire anekdotes over de krochten van de nacht zal je weglopen met een ervaring die je niet kan vergeten.

RAFAELLO
Rafaello is een 20 jarig rapper uit Vleuten, die met zijn rauwe hiphop stijl probeert mensen aan het denken te zetten. Dit doet hij door alledaagse situaties en problemen naar voren te laten komen, in plaats van de droomwereld te verheerlijken die artiesten graag aan bod brengen.

YOUNG CABBAGE
Young Cabbage is een independent artist uit Utrecht die zelf zijn tracks produceert. Met nadruk op zijn "creative freedom" gebruikt hij meerdere stijlen van hedendaagse mainstream artiesten. Vanuit zijn satire en melancholische stijl kan hij overschakelen naar een wilde en chaotische liveshow