Le Guess Who? 2022

WAU WAU COLLECTIF, EXEK, KUUNATIC

A Celebration of Sound

Met als ondertitel A Celebration of Sound is Le Guess Who? een van de meest vooruitstrevende festivals ter wereld. Het festival presenteert artiesten en geluiden die op andere podia nauwelijks te zien en horen zijn. De 15e jubileumeditie vindt plaats van 10 t/m 13 november 2022 in Utrecht. Vier dagen lang neemt Le Guess Who? de stad over met shows van meer dan 150 artiesten die optreden in popzalen, theaters, kerken, oude fabriekspanden en clubs.

Op zondag 13 november vind je op het programma o.a. meesterpianist en anti-apartheid activist Abdullah Ibrahim (voorheen Dollar Brand) uit Kaapstad met een betoverende solo piano-performance; experimentele rockband en festivalcurator Animal Collective; experimentele rockgroep Horse Lords uit Baltimore; Liv.e, een rijzende ster in lo-fi en avant-garde R&B; DJ en producer upsammy samen met multidisciplinaire artiest Sjoerd Martens voor een live A/V performance; de Noorse avant-gardeband Supersilent; Tokyo tribal-psych trio Kuunatic; rap trio Injury Reserve uit Phoenix; en de Catalaanse Maria Herlop, die samen met Le Guess Who? alumni Tarta Relena optreedt.

TICKETS

Vierdaagse passe-partouts voor Le Guess Who? 2022 kosten €158,00; dagkaarten zijn verkrijgbaar voor €58,00 (incl. servicekosten) via leguesswho.com/tickets.

Line-up

  • 14:45 - 15:30 Wau Wau Collectif
  • 16:15 - 17:00 Exek
  • 17:45 - 18:35 Kuunatic

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.