OPEN ‣ EQ030

Hiphop in De Helling

De talenten van EQ030 zijn terug op ons café af te breken! Want deze dinsdag komen de hiphop en urban talenten van EQ030 ons café weer helemaal overnemen! Met op het programma vanavond AwA, Jermain Kool, Feli Vézo, VIRTUOZAS, Ace x Naldeaux en M-2!

EQ030 is er voor artiesten die klaar zijn voor de volgende stap in hun muziekcarrière. Met het EQ-netwerk en ervaring begeleiden, adviseren en helpen brengen we nieuwe artiesten naar het volgende level in hun carrière. Verwacht hiphop in de breedste zin van het begrip

Wil jij zelf ook je talenten showen? Dat kan vanavond ook tijdens de OPEN Mic!

AwA is een opkomende artiest uit Utrecht met Arabische komaf. Door zijn melodieuze flow en krachtig eerlijke teksten kreeg de rijzende ster ook shoutouts van Soufiane Eddyani en Katnuf. Die onlangs meezong met zijn track “C’est Ma Vie” op Tiktok Live.

Jermaine Kool is rapper en songwriter uit Overvecht, Utrecht. Jermaine focust in zijn muziek op het vertellen van zijn persoonlijke verhaal vanuit allemaal verschillende perspectieven.

FELI VÉZO is geboren in mid jaren 90′ in regio Utrecht. Al sinds de wieg is hij omringd door muziek. Nederlandse en Engelse R&B Soul & Hiphop vulde de woonkamer terwijl hij opgroeide daarnaast werd er ook veel Surinaamse muziek gedraaid.

M-2 is een Filipijnse MC uit Utrecht bekend voor haar bewuste lyrics en opmerkelijke muzikaliteit. Verwacht ondergrondse militantie als zowel kwetsbare nummers.

VIRTUOZAS experiments with soft, glitchy, spacy electronic sounds. VIRTUOZAS is truly the perfect example of a revolutionary artist, never drawing in between the lines.

ACE is een jonge multidisciplinaire kunstenaar die ernaar streeft om verschillende ervaringen te creëren die al je zintuigen prikkelen.

Handig om
te weten

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.