OPEN ‣ DOMFEST

Curated by GOTHDISCO, KANAGAWA, NIETMACHINE en UTCAST

DOMFEST 2.0 komt eraan! En om jullie alvast heet te maken, organiseren wij in de aanloop naar het festival een aantal OPEN-avonden, gecureerd door verschillende toonaangevende makers uit de Utrechtse hiphopscene. Op dinsdag 4 juni nemen GOTHDISCO, NIETMACHINE, KANAGAWA en UTCAST ons café over met livemuziek, kleding, kunst en meer. Met vanavond live on stage: Bbaby, Mikaeli en pirko!

Dit is de eerste van een reeks OPEN-avonden in aanloop naar DOMFEST: hét hiphopfestival van Utrecht. Bijna een jaar geleden vond de eerste editie plaats in De Helling. Met namen als BigBobbyBitch, Duimalot, VHS, Styn en nog veel meer. Binnenkort droppen we de eerste namen voor de komende editie, dus houd onze website en socials in de gaten!

OPEN is altijd gratis toegankelijk zolang onze capaciteit het toelaat. Wil je zeker zijn dat je binnenkomt? Reserveer dan gratis een plek. 

Line-up

  • Bbaby
  • Mikaeli
  • Pirko

In samenwerking met

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina