OPEN ‣ Dichten&Delen

OPEN podium voor woordkunst in de breedste zin

We zijn blij dat we ze weer kunnen ontvangen. De vorige keer scheen de zon nog volop, was het café een warm bad, druppelde het zweet nog van het plafond en werden de heetste teksten gedeeld. We hebben het natuurlijk over OPEN ‣ Dichten & Delen.

De blaadjes fladderen en er wordt chocomelk gedronken. Het is de perfecte tijd voor een liefdevolle en nabije samenkomst. Bij Dichten & Delen mag iedereen het podia beklimmen om zijn/haar/hen woorden te delen. Of je nou rapt, zingt, spoken word deelt of iets heel anders. Alles mag er zijn. Je pijn, verdriet, enthousiasme én blijheid. Laten we samen het leven vieren door samen kwetsbaar te zijn en elkaar te supporten!

Dichten & Delen is een open podia voor ervaren en onervaren delers, je hoeft je zelf van tevoren niet aan te melden. Veel liefs en tot dan!

Ojaa achteraf mag er graag worden gedanst!!

OPEN is altijd gratis toegankelijk zolang onze capaciteit het toelaat. Wil je zeker zijn dat je binnen komt, reserveer dan een plek.

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina