OPEN ‣ Club No Man’s Land

TikTok & IG Reels

Dinsdag 5 maart is de eerste Club No Man’s Land van dit jaar! Met dit keer ‘Club No Man’s Land: mee in het ritme van TikTok & IG Reels’. Waarin we alles bespreken rondom TikTok en IG Reels.

Want hoe werken de algoritmes van TikTok en IG Reels? Hoe zorg je dat jouw video opgepakt wordt door het algoritme en hoe kun jij opvallen?

In deze workshop duiken we dieper in het muzikale gebruik van TikTok en IG Reels. Wat kunnen deze platforms betekenen voor jouw brand als artiest? Welke praktische tips kun je gebruiken om met jouw release op te vallen tussen de duizenden video’s? Hoe kietel je de algoritmes, maar blijf je dicht bij jezelf? Samen met Sarah Julia (Artiest), Melanie Kool (Senior Creative bij Top Notch & Noah’s Ark) en host Maks (Artiest | Radio DJ) praten we over de ins- en outs van TikTok & IG Reels!

Line-up

  • Melanie Kool
  • Sarah Julia
  • Maks

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina