OPEN ‣ Buurtborrel

Met optreden van Billbunker

English below 

Het is op zondag 21 januari 2024 tijd voor OPEN Rotsoord Buurtborrel met livemuziek! Ben jij bewoner van gebouw Briljant, Branding, Kade of ergens anders op Rotsoord? Kom gezellig het nieuwe jaar muzikaal inluiden op de buurtborrel in De Helling.

Een goeie buur is beter dan een verre vriend en al helemaal als je ook nog met je buur kunt borrelen. Wat wil je dan nog meer? Nou een optreden van de band uit de buurt Billbunker!  

Billbunker is een vierkoppige rockband uit Utrecht met een veelzijdig geluid. Het kan slepen en kruipen, maar ook ontploffen bij Billbunker. En soms gebeurt het allemaal in één song. De nummers zijn harmonisch, dan weer onheilszwanger en soms razend. 

Deze avond wordt georganiseerd door buurtbewoners. 

OPEN is altijd gratig toegankelijk zolang onze capaciteit het toelaat. Wil je zeker zijn dat je binnenkomt, reserveer dan gratis een plek.

 

ENGLISH

On Sunday January 21 2024, it’s time for OPEN Rotsoord Buurtborrel; A block party with live music! 

Are you a resident of the Briljant, Branding, Kade or somewhere else in Rotsoord? Come and celebrate the new year with each other in De Helling. 

A good neighbor is better than a distant friend, especially if you can also have a drink with your neighbor. What more could you want? Well, a performance by a local band: Billbunker! 

Billbunker is an Utrecht (NL) based rockband. Their songs are sometimes swampy and ominous, but other songs are bouncy and will sweep you off your feet. Love, murder, desire, rage; these are only a couple of themes that you will come across in Billbunker’s music. 

This event is organized by local residents.  

OPEN is always freely accessible as long as our capacity allows it. If you want to be sure you get in, reserve a spot for free.

Line-up

  • Billbunker

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina