OPEN ‣ Aswolk II

Een industriële multimedia avond van kunstenaar Matthijs Hannink

Na het succes van Aswolk Festival keert de Utrechtse kunstenaar Matthijs Hannink terug naar De Helling met zijn multimedia-avond; OPEN ‣ Aswolk II. Op dinsdag 19 september keert hij terug naar De Helling en hij komt niet alleen!

Deze editie neemt hij de Utrechtse band Lief Dagboek mee, een band die zich ergens bevindt tussen het rauwe gitaarwerk van Nine Inch Nails en de poëtische ballades van Nick Cave. De avond wordt voorzien van vuige industriële beats door de Duitse noise DJ Rotary8faces. Ook is er deze editie beeldend werk te zien van de erotische graficus The Slagroom en kunstenaar Sven Thomas.

 

 

Line-up

  • Lief Dagboek
  • Rotary8faces

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina