OPEN ‣ ABYSS

beeldende kunst, elektronische muziek en performance komen samen

Deze dinsdag hebben we weer een hele bijzondere OPEN in ons café. Een uniek en eigenzinnig concept van Gijs van Poecke waar beeldende kunst, elektronische muziek en performance samenkomen. Dit alles om een totaalbeleving te creëren waarin een constante interactie tussen werk en bezoeker ontstaat.

Verwacht monumentale, apocalyptische, mystieke en grensverleggende beelden en een hard alternatief muziekprogramma bestaande uit drum ‘n’ bass en een live techno set waarin de performance het verlangen naar het ritualistische en de totem en de connectie met het nachtleven verkent.

Je stapt in een nieuwe wereld met een gedurfd karakter. De muziek houdt je de hele avond in beweging zodat de werken gevoeld en gevierd kunnen worden. De kunstenaars zullen een overweldigende en mythologische installatie te bouwen waar de performers je in mee zullen nemen.

Kortom: een avond die voelt als de nacht waar je bij wilt zijn!

Met beeldende kunst van:

Ragnar Prinsen, Danu Rendra, Arthur Gazzola van de Zand, Guus Holtman, Clayton Peloz en Gijs van Poecke.

Muziek line-up:

EIJGHT, Nullwave, Chinn Fahbari

Line-up

  • EIJGHT
  • Nullwave
  • Chinn Fahbari

Handig om
te weten

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.