Multitrack Master Quiz

De ultieme test voor de muzieknerd

Ben jij een wandelende muziekbibliotheek en lach je om de muziekronde bij je lokale pubquiz? Ken je de hele Top 2000 uit je hoofd en kun je Lose Yourself achterstevoren meerappen, inclusief duivelse boodschap? Wij hebben een nieuwe uitdaging voor je! Maak kennis met de Multitrack Masterquiz: de ultieme meesterproef voor de muzieknerd. Een muziekquiz, maar dan net even anders. Namelijk met de originele studio-opnames! Begint je flowerboy-hart al sneller te kloppen?

Tijdens deze muzikale titanenstrijd krijg je een nummer laag voor laag te horen. De slapbass van Flea, een gitaarriff van Brian May, de synths van Dua Lipa of de ad-libs van Marvin Gaye – die hoor je normaal nooit los! En je raadt het al: wie het nummer als eerste herkent, krijgt de punten.

Uw presentatoren? Niemand minder dan componist Mathijs Duringhof en Vorstin-directeur Wilco Witte! Deze twee certified muziekfreaks nemen je mee in hun wereld met weetjes, diepte-onderzoeken, vergeten YouTube-pareltjes en bonusvragen. Haal dus snel je kaartje voor deze next-level-quiz en test jouw muziekkennis!

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina