Amber Arcades & Nemo Vos – Lijn 74, een VR vertelling met live muziek

VR Show met Live Muziek door Nemo Vos & Amber Arcades

Op 16 december nodigen we je uit voor de unieke VR-show “Lijn 74” van Nemo Vos met live muziek van Amber Arcades in De Helling, Utrecht. Een perfecte combinatie van visuele en auditieve kunst.

De VR experience “Lijn 74” van VR kunstenaar Nemo Vos, ook bekend van de VR show “8 Miljard Ikken” met Spinvis is een fata morgana achtige reis losjes gebaseerd op het boek Heart of Darkness van Joseph Conrad. Een rivier is net als in het boek de rode draad die je steeds dieper naar het duistere hart van de wereld meevoert.

De Utrechtse Singer Songwriter Amber Arcades haar filmische muziek bevat een kenmerkende mix van dromerige indie-pop met bedwelmende melodieën. Ze creëert een sonisch landschap dat zowel intrigerend als onweerstaanbaar is. Haar diepgaande teksten en etherische stem nemen luisteraars mee op een symbolische en emotionele reis door de VR wereld “Lijn 74” van Nemo Vos.

De makers geven alle bezoekers een cadeau mee in de vorm van exclusieve, digitale merchandise van het platform “catalogus.digital”! Mis het niet en reserveer nu een plek.

Voor deze VR-presentatie zijn 3 tijdsloten beschikbaar. Gekochte tickets zijn alleen geldig voor het gekozen tijdslot. Zorg dat je op tijd aanwezig bent.

Line-up

  • Amber Arcades

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina