Loophole

Acid, Techno, Core, Tekno, Rave…en veel meer!

Je denkt nog aan de lente, het was nog Hemelvaart toen de crews van FreaX x Cult Collective x Rave-O-Lution je de dansvloer lieten slopen. Je hebt nog weinig zon gezien, maar voor je het weet zit je al in de nazomer en kan je weer maximaal raven in de Helling. Op zaterdag 28 september is het zo ver: een nieuwe editie van Loophole.

Je leest het goed, de Loophole-rave-crew komen voor het eerst op een zaterdag naar het meest energieke podium van Utrecht. Voor deze editie zijn wij erg trots om dé vrouw met een grote liefde voor de Roland 909 en rauwe energieke techno op onze gathering te hebben: Vera Grace.

Naast haar hebben we de heren van de fanatieke tekno-collectief #23 achter de decks: ODS#23 vs. Emel. Samen met Cult Collective eindbaas Collision, bleepmasters Reflect vs. Fer-D, vinyl autist Vexer en Utrecht-local Guadeloupe, nemen we je mee op reis. Een trip vol met acid, techno, hardtechno, tekno, core en andere energieke beats: It’s all rave!
Naast dikke muziek, sleuren we ook weer onze lasers mee en worden de visuals van VJ Beeldruis weer creatief geprojecteerd.

De kaarten zijn inclusief fee, maar 15 Euro in de voorverkoop. Ben je snel en wil je helemaal voor weinig mee feesten: early rave tickets zijn maar 10 Euro!
10 Euro inclusief fee…WAT STA JE TE WACHTEN DAN?!

Line-up

  • Vera Grace (Deestricted/BASIS)
  • ODS#23 vs. Emel (#23 vs Dosis Decibel)
  • Collision (Cult Collective)
  • Reflect vs. Fer-D (Raw Material)
  • Vexer (Rave-O-Lution)
  • Guadeloupe (Drop! Collective)

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina