Voidborn II

Psychedelic journey from Psytrance and Forest into Hitech and Psycore.

🌀Dive into the Void this November, as Corium and Blast Events proudly present the second chapter of 𝗩𝗢𝗜𝗗𝗕𝗢𝗥𝗡🌀

This psychedelic experience will explore a wide spectrum of genres. Guided by a selection of stellar artists, we will traverse from Psytrance, Forest and Darkpsy into Hitech and Psycore.

☄️Line-up ☄️
𝗞𝗔𝗟𝗔 |SLO| Psytrance/Forest
𝗣𝗦𝗬𝗡𝗢𝗡𝗜𝗠𝗔 |ESP| Hitech
𝗩𝗔𝗥𝗔𝗭𝗦𝗟𝗢 |HUN| Psycore/Experimental
𝗜𝗦𝗜𝗧𝗘𝗦𝗛𝗜 |HUN| Darkpsy
𝗜𝗗𝗜𝗢𝗕𝗟𝗔𝗦𝗧 |NL| Darkpsy/Hitech/Psycore

Additional information:
💠Projection mapping
💠Shop
📌 Wardrobe available
📌 Only PIN at the door & bar
📌 Cash/PIN at the shops

🎟️Grab your tickets at:

https://dehelling.stager.co/web/tickets/111380947

[All prices including 2euro service fee]
►Super Early: €19
►Early: €21
►Regular: €23
►Late: €25
►Doorticket: €27

Please note that by attending our event, you will be entering an area where audio, video, and photography recording may occur.

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina