LE:EN Play: Melanie Ryan & Mackenzie Roark (USA)

Maandelijkse muzikale samenwerking met restaurant LE:EN

Op zondag 28 januari komen Melanie Ryan & Mackenzie Roark naar LE:EN PLAY voor de heerlijk muzikale zondagmiddag. 

Melanie Ryan 

Melanie Ryan is een 24-jarige singer-songwriter en performer. Ze kwam er al vroeg achter dat het schrijven van muziek voor haar de beste manier is om haar verhaal te vertellen. Haar nummers gaan daarom vaak over haar “roots”, haar reis en over de liefde. Haar muziekstijl is een ineengevlochten mix van verschillende muziekstijlen, zoals Pop, Americana en Folk.  

In 2020 deed ze mee aan het nieuwe zang-programma van SBS6 “We Want More” waar ze het tot de finale schopte, met als memorabel moment een duet zingen met jurylid Davina Michelle. 

Mackenzie Roark 

Mackenzie Roark and the Hotpants is een magnetische mix van klassieke country, folk uit de jaren 70 en rauwe rock-‘n-roll, afkomstig uit Richmond, Virginia. Onder leiding van singer-songwriter Mackenzie Roark brengt dit ensemble haar aangrijpende, introspectieve, maar toch levendige liedjes tot leven. Mackenzie’s talent voor het schrijven van liedjes komt voort uit een bron van invloeden, waaronder klassieke countryiconen als Townes Van Zandt en Loretta Lynn, gecombineerd met de gedurfde, pittige energie die doet denken aan Shania Twain en Sheryl Crow. Mackenzie Roark en de Hotpants leveren een optreden dat zowel emotioneel suggestief als sonisch meeslepend is, en het publiek uitnodigt om mee te zwaaien op de liedjes, na te denken over de verhalen en uiteindelijk de hartslag van echte, oprechte muziek te voelen. 

Line-up

  • Melanie Ryan
  • Mackenzie Roark (USA)

Handig om
te weten

LE:EN PLAY is een maandelijkse muzikale samenwerking met podium De Helling.

Wil je voor of na het evenement bij LE:EN blijven eten/drinken reserveer dan alvast een plekje voor de avond via het restaurant.