Le Guess Who

De zeventiende editie

Le Guess Who? wordt beschouwd als een van de meest vooruitstrevende festivals ter wereld. Het festival staat in het teken van geluiden die je op andere plekken niet of nauwelijks te horen krijgt, maar die nieuwe perspectieven bieden op wat mogelijk is binnen de muziek. 

Le Guess Who? keert van 7-10 november 2024 terug naar Utrecht voor de zeventiende festivaleditie. Vier dagen lang neemt Le Guess Who? de stad over met shows van meer dan 150 artiesten die optreden in popzalen, theaters, kerken, werfkelders en clubs.  

Op zaterdag 9 november vind je op het programma o.a. de Japanse psychrockband Bo Ningen die hun alternatieve live soundtrack van Alejandro Jodorowsky’s magnum opus The Holy Mountain uit 1973 presenteert; de in Mexico gevestigde experimentele celliste en componiste Mabe Fratti samen met de Londense band Shards; Blanco Teta, een band uit de opkomende queer Latinx-scene, die onwaarschijnlijk maar onweerstaanbaar bewerkte cello toevoegt aan de kenmerken van hun punkvoorgangers; de Australische post-apocalyptische acid punk disco van Tropical Fuck Storm; een samenwerkingsproject van de befaamde elektronische experimentele muzikanten Kevin Richard Martin & KMRU; en een zeer zeldzame en uitgebreide set van Theo Parrish die de grenzen van de Zwarte dansmuziek opzoekt, uitdaagt en herdefinieert. 

Ga voor meer info naar www.leguesswho.com

TICKETS 

Tickets voor Le Guess Who? 2024 zijn verkrijgbaar via leguesswho.com/tickets

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina