Jah Mason

Dancehall Hot Again! Met o.a. DJ DMASTA & DJ BLUE

Op 5 oktober 2023 wordt het weer hot met Dancehall Hot Again! Live on stage: JAH MASON met een massive soundsystem show! Ga omlaag met toffe beats en good carribbean vibes! Als line up zie je upcoming dancehall en reggae artiesten uit Duitsland en Jamaica!

Hou je van Dancehall en Reggae muziek? Dan mag je dit event zeker niet missen!!!

Jah Mason
Andrae Johnson, beter bekend onder zijn artiestennaam Jah Mason, ook wel bekend als Fyah Mason, is een reggaezanger/dj uit Jamaica, actief als artiest sinds 1991.

Jah Mason werd geboren in de Manchester Parish op Jamaica en groeide op in een christelijk gezin. Tijdens zijn jeugd kreeg hij de bijnaam Perry Mason vanwege zijn vermogen om geschillen op te lossen, en onder deze naam werd in 1991 zijn debuutsingle “Selassie I Call We” uitgebracht op het JR-platenlabel van Junior Reid. In 1995 trad hij toe tot de Bobo Ashanti-orde van de Rastafari-beweging en begon hij op te treden en op te nemen als Jah Mason nadat hij zich had aangesloten bij de David House-groep. Hij had hits in Jamaica met “My Princess Gone” en “Lion Look”, en maakte ook gastoptredens op singles van zijn vriend Jah Cure. Zijn eerste albums kwamen in 2002 uit met Keep Your Joy en Working So Hard. Sindsdien heeft hij albums uitgebracht met een snelheid van meer dan één per jaar, waaronder Wheat and Tears en Princess Gone…The Saga Bed, beide uitgebracht in 2006 op respectievelijk Greensleeves Records en VP Records, en de laatste gedistribueerd door Warners.

Line-up

  • Jah Mason
  • King Kenni
  • Bingi Banca
  • Mathaya B
  • DJ Dmasta
  • DJ Blue
  • Jamila Singer

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina