J. Bernardt

Album-showcase van Balthazar-frontman Jinte Deprez

De Helling x TivoliVredenburg presenteren:

J. Bernardt a.k.a. Jinte Deprez is een beetje een alleskunner; zanger, songwriter, instrumentalist, arrangeur, producer, ingenieur, programmeur. Terwijl het geluid van debuutplaat Running Days gevormd werd door elektronica, is het nieuwe album Contigo op de oldscool manier gecreëerd, samen met een band – meer bepaald een groep van Deprez’s “supergetalenteerde” vrienden die hij door intense repetities en optredens leidde, “op zoek naar die vonk,”.

Contigo – Spaans voor “met jou” – is een dramatisch, meeslepend en kleurrijk werk, doordrenkt van drama en tot leven gebracht door weelderige melodieën, zang en productiedetails van een meesterlijke studioauteur, evenals een muzikale vernieuwer en zanger. Contigo verkent alle fasen van een breuk: shock, verdriet, woede, ontkenning, pijn, acceptatie… en raakt daarbij ‘meedogenloos romantisch’.

Deprez is ook bekend als de helft van het singer-songwriter duo van Balthazar, een van België’s meest geliefde en gerespecteerde alternatieve rockbands gedurende meer dan twee decennia.

Support: Noémie Wolfs

Muziek maken vanuit het hart zat altijd al in het DNA van Noémie Wolfs, en toch is het deze keer net iets anders terwijl ze zich voorbereidt om haar derde album, “Wild At Heart,” uit te brengen in november. Deze keer bundelde ze opnieuw de krachten met haar partner in crime, Simon Casier (bekend van Balthazar en Zimmerman), om het album te schrijven en te produceren in hun eigen studio. Alles werd gedaan vanuit emotie of visie, wat meteen opvalt en te horen is in de liefde voor intrigerende arrangementen die elk nummer meteen een tijdloos karakter geven.

Line-up

  • Noémie Wolfs
  • J. Bernardt

In samenwerking met

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina