ILOVEHOUSEMUSIC

ILOVEHOUSEMUSIC presents Erick E en Funkerman

Op 23 februari brengen Erick E en Funkerman, bekend van hits als “the beat is rockin” en “speed up”, een nacht vol energie en onweerstaanbare House Grooves tijdens de tweede editie van ILOVEHOUSEMUSIC.

Maar dat is niet alles! De avond wordt afgetrapt met de beats van Josie RK, de sing-along House tracks van Edward Meunier en de Groovy beats van R-Linked. De perfecte line-up om samen met jou het dak er af te dansen in De Helling.

Dus markeer 23 februari in je agenda en maak onderdeel uit van deze legendarische House nacht. Mis ILOVEHOUSEMUSIC niet en scoor je tickets nu! 🔊🔥

 

Line-up

  • 23:30 - 00:15 - JOSIE RK
  • 00:15 - 01:00 - Edward Meunier
  • 01:00 - 02:30 - Erick E
  • 02:30 - 04:00 - Funkerman
  • 04:00 - 05:00 - R-Linked
  • 05:00 - 05:30 - R-Linked b2b Edward Meunier

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina