Dengue Dengue Dengue

+ Jerrau & NALA

Dengue Dengue Dengue is een audiovisueel duo uit Peru. Achter de handgemaakte maskers schuilen de producers, dj’s en grafisch kunstenaars Felipe Salmon en Rafael Pereira.

De mix van traditionele folkloristische ritmes in een elektronisch jasje, tinten van Caribische muziek, zware digitale baslijnen en pittige drums maakte het tweetal een van de meest succesvolle acts uit Latijns-Amerika. Het geluid is direct herkenbaar en gaat hand-in-hand met indrukwekkende beelden welke naadloos op het geluid bewegen.

Ondanks alle indrukken zal je niet kunnen stilstaan. Het geluids- en visuele palet van het duo zit vol met tropische bas, globale bas, cumbia digital, cumbia nueva en electro cumbia.

Dengue Dengue Dengue wordt ondersteund door Nederlandse helden Jerrau en NALA. Jerrau is één van de toonaangevende Nederlandse DJ’s van het moment. Na indrukwekkende shows op zo’n beetje alle grote festivals deze zomer, waaronder Lowlands, Best Kept Secret, Down The Rabbit Hole en Utrechts eigen Orbit, is het nu tijd om hem naar De Helling te halen. De Utrechtse NALA is geen onbekend gezicht in De Helling, en staat bekend om haar energieke mix van hiphop, trap, beats en meer house georiënteerde sounds.

Handig om
te weten

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.