Che Sudaka

Punk reggae feestband uit Zuid-Amerika met cult status

De Colombiaans-Argentijnse band Che Sudaka kan je zonder aarzel een cultband noemen. Met optimistisch-rebellerende teksten, hun oneindig positieve en energieke houding op het podium en hun zeer herkenbare sound van Latijns-Amerikaanse folklore, ska, reggae, punk en elektronische elementen, is Che Sudaka een van de meest geliefde bands in de alternatieve Latino-scene geworden. Ze hebben onder andere samengewerkt aan projecten met Manu Chao, Dubioza Kolektiv en Amparanoia.

Met bijna 2.000 optredens in 47 landen heeft Che Sudaka enorm veel podiumervaring. In 2022 vieren de twee Argentijnse broers samen met hun twee Colombiaanse vrienden hun 20 jarig jubileum als band. Om deze reden zullen ze een nieuw album uitbrengen en daarnaast een boek dat de essentie en geschiedenis van de groep verzamelt door middel van meerdere getuigenissen. Che Sudaka is rebellie, therapie en feest. Iedereen die een live concert met de band heeft meegemaakt, vindt opnieuw het vertrouwen in het goede in mensen.

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina