Darrio

Jamaicaanse dancehall & reggae

Dancehall en Reggae artiest Darrio Johnson, geboren in Deeside Jamaica, groeide op in een gezin met twee muzikale ouders. Hij werd dan ook van jongs af aan gestimuleerd door zijn ouders om muziek te gaan maken. Hij kreeg erkenning voor zijn muzikale talent nadat hij bij een paar community-events en nationale competities had opgetreden. In 2007 releasde Darrio zijn eerste track genaamd ‘’Shub out’’.

Het jaar 2010 bleek van goud waard voor Darrio. Zijn populariteit groeide in de Caraïben en later ook in Azië en Europa, wat resulteerde in twee succesvolle tournees in Japan, gevolgd door een Europese tour in onder andere Duitsland, Zwitserland, Italië en meer. Een jaar later volgden er shows in Kenia, Oeganda en zijn eerste optreden als headliner in Belize.

De inmiddels ervaren artiest met tientallen singles beleefde in 2017 een van zijn meest succesvolle jaren met opnieuw een Europese tour en als klap op de vuurpijl, eindigde hij het jaar met de opname van zijn debuut EP ‘’The Preliminary’’.

Handig om
te weten