Darrio

Jamaicaanse dancehall & reggae

Dancehall en Reggae artiest Darrio Johnson, geboren in Deeside Jamaica, groeide op in een gezin met twee muzikale ouders. Hij werd dan ook van jongs af aan gestimuleerd door zijn ouders om muziek te gaan maken. Hij kreeg erkenning voor zijn muzikale talent nadat hij bij een paar community-events en nationale competities had opgetreden. In 2007 releasde Darrio zijn eerste track genaamd ‘’Shub out’’.

Het jaar 2010 bleek van goud waard voor Darrio. Zijn populariteit groeide in de Caraïben en later ook in Azië en Europa, wat resulteerde in twee succesvolle tournees in Japan, gevolgd door een Europese tour in onder andere Duitsland, Zwitserland, Italië en meer. Een jaar later volgden er shows in Kenia, Oeganda en zijn eerste optreden als headliner in Belize.

De inmiddels ervaren artiest met tientallen singles beleefde in 2017 een van zijn meest succesvolle jaren met opnieuw een Europese tour en als klap op de vuurpijl, eindigde hij het jaar met de opname van zijn debuut EP ‘’The Preliminary’’.

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina