80’s Verantwoord (Kerstspecial)

De grootste credible hits en vergeten parels uit het beste decennium met een kerstjasje

De Helling tuigt de boom op en hangt de mistletoes aan het plafond. Jawel, het is tijd voor je favoriete kerstfeest!
80’s Verantwoord pakt feestelijk uit met een extra warme, extra gezellige Kersteditie. Verwacht de grootste 80’s hits, de foutste kerstplaten en de fijnste meezingers. Van Wham! tot Queen, van Run D.M.C. tot de Jingle Bell Rock.

Onze DJ’s nemen je mee op reis naar het beste decennium, dus zet je kerstmuts op, neem je familie mee na het kerstdiner en gooi je beste moves eruit op de dansvloer. Ook je beste vrienden van toen komen mee om te spelen; onze gloednieuwe Arcade Machine heeft al je favoriete games uit de 80’s. Is je lievelingsnummer nog niet voorbij gekomen? Vraag hem dan zelf aan met
onze vertrouwde Bliksemse Verzoekenzuil.

Thank God, it’s Christmas! ⚡

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina