• Datum: za 12/03/2022
  • Open: 23:00 uur
  • Aanvang: 23:00 uur
  • VVK: € 14,-

Prijzen inclusief servicekosten.

zaterdag 12/03

Reload 7 year anniversary

met Sherelle, Mia Koden, Nicon, TMSV en meer

Reload viert haar 7-jarig bestaan in stijl.

Dé dubstep en bass avond van Utrecht en omstreken is op 1 oktober terug in De Helling. En hoe! Voor deze editie hebben we een paar zwaargewichten uit de scene uitgenodigd. We zijn heel trots om zowel Sherelle als Mia Koden (ex-Sicaria Sound) voor het eerst in Utrecht te mogen verwelkomen!

Reload begon in 2015 als een samenwerking tussen het Amsterdamse Sonic Boom en het Nijmeegse Give It Dub. Inmiddels is het uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerd concept, waar toonaangevende acts als Mala, Om Unit, dBridge, Kahn & Neek, Silkie, Commodo, V.I.V.E.K., Egoless, Cluekid en Chef hun opwachting maakten.

Line-up:
Sherelle
Mia Koden
Nicon
TMSV
Brutuzz & BeeVee
Sparkup & Taro
MC Atactic

Sherelle
Essential mix van het jaar 2020, DJ Mag’s Future Star 2020, BreakThrough DJ van het jaar 2019 bij zowel Mixmag en DJ Mag en haar eigen BBC Radio residency. Het moge duidelijk zijn: Sherelle is here to stay. De 26-jarige Londense is binnen een mum van tijd uitgegroeid tot hét boegbeeld van alles wat zich boven de 160 BPM-grens begeeft.

Mia Koden
Oorspronkelijke headliner Sicaria Sound heeft besloten om er na 2021 mee op te houden. Maar niet getreurd, één van de twee dames gaat alleen verder! Het Londense duo Sicaria Sound mag gerust heeft er eigenhandig voor gezorgd dat dubstep weer credible is. Met een residency bij Mala's Deep Medi avond, een eigen label (Cutcross), hun eerste EP, meerdere te gekke sets voor Boiler Room en een sublieme mix voor Dekmantel verbaasde het iedereen dat de dames na 2021 een punt achter hun DJ-carrière zetten. Gelukkig kunnen we Mia dus wel nog verwelkomen.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda